píše samočinný generátor textů

Jak poznat kvalitní pizzerii jedním pohledem do menu

Pizza Quattro Formaggi je první, po které jdu! Ale nikdy si ji neobjednám.

Je to totiž referenční pizza, jejíž suroviny poskytují základní informaci o podniku. Také se původně jmenovala Informaggi.

Vždycky je tam mozzarella (takovej sýr bez chuti a bez zápachu, ale dost populární), tím pádem není podstatná, jde o ty další slova. Pokud jim nerozumíte a znějí italsky (něco jako ricotta, fontina, pecorino) a pizza stojí jak hambáč v Dishi, je to velké plus! Objednejte si jakoukoliv jinou pizzu a pravděpodobně budete spokojeni.

Pokud je jedním ze slov „mascarpone“, pak sedíte v Papa Cipolla a rozhodně si objednejte jinou (!) pizzu.

Čím více slovům rozumíte, tím buďte obezřetnější. Je-li jedno z nich hermelín nebo eidam, v žádném případě si v tomto podniku neobjednávejte těstoviny. Výjimkou jsou spaghetti carbonara – ty si nikdy neobjednávejte vůbec v žádném podniku na území naší republiky.

Pokud v jídelním lístku nejsou ingredience rozepsané, odskočte se vyčůrat a nenápadně podnik opusťte.

Pokud v jídelním lístku najdete „Quatro Formagi, pizza se třemi druhy sýrů: eidam, uzený eidam“, serte na čůrání a mazejte od tama úprkem!

před 11 lety | blog píše David Grudl | nahoru

Mohlo by vás zajímat